Erik Otte

Erik Otte - gitaar akoestisch

Ik geef gitaarles en dat doe ik al meer dan veertig jaar. Als klassiek geschoold gitarist is klassieke gitaarmuziek uiteraard mijn specialiteit, maar die heb ik al een decennia geleden uitgebreid tot andere muzikale stijlen zoals flamenco, blues, bossa nova etc..

Op mijn website staat heel veel informatie over mijn verleden als concertgitarist: ik heb de halve wereld afgereisd om op hoog niveau met het toenmalige Nederlands Gitaarduo concerten te geven, van Zuid-Afrika tot Singapore. Ik heb zodoende een enorme ervaring met optreden, voorbereiding, studeren. Vele leerlingen hebben in mijn loopbaan als docent hun weg naar het conservatorium gevonden.

Wat dat lesgeven berteft: ik heb eigenlijk al een deel van mijn doel bereikt als je lekker thuis gitaar zit te spelen. Het leren kennen van allerlei soorten muziek is daarbij misschien wel de grootste verrijking. Gelukkig kun je op een gitaar ongelofelijk veel verschillende stijlen spelen. Met al die stijlen kan ik je laten kennismaken. Ik doe alleen niets met de elektrische gitaar. dat kunnen anderen weer veel beter.

Neem contact op als je de uitdaging van iets nieuws zoekt. Of als je misschien de voortzetting van iets ouds aandurft als je ooit al les hebt gehad! Leeftijd is nooit een belemmering: ik werk met leerlingen van 8 tot tja..............'iets' ouder. En leerlingen spelen van Old McDonald en Pirates of the Caribbean, Happy van Pharrel Williams tot zeer veeleisende stukken van Bach, Sor, Albéniz, Bonfa en Paco Peña.

Naast het lesgeven en componeren/arrangeren ben ik ook nog dirigent van een zeer goed spelend klassiek gitaarensemble voor volwassenen.
Er is nu ook een jeugdgitaarensembleL Het Haarlems Jeugd Gitaarensemble HJGE. Meld je aan!

Gebruik dit contactformulier ook voor vragen over mogelijkheden voor lessen, lestijden, tarieven. In principe is elke lesvorm bespreekbaar!

Aantal lesweken: 36

Lesdagen:
dinsdag (Kleine Houtweg)
woensdag (Schakel)
donderdag (Kleine Houtweg)

Website

telefoon 06 49612418

tarieven - leswekenoverzicht - formulieren

Erik - lesinfo

Erik - lesinfo

Hier vindt je alle informatie over de tarieven & leswekenoverzicht.

lees meer.....

Erik - formulieren

Erik - formulieren

Inschrijvingsformulier, aanvraag voor een proefles, herinschrijvingsformulier, digitaal contract

lees meer.....

algemeen contactformulier

colofon vereniging contact docentenpagina vroegboekvoordeel facebook