New Harlem Deluxe

New Harlem Deluxe is een 20-koppige jeugd bigband afkomstig uit Haarlem, onder leiding van Lorenzo Mignacca. De bigband is in 2009 opgericht en heeft ondertussen een aardig CV opgebouwd. Zo heeft de bigband op het North Sea Jazz festival 2015 gestaan, en zijn er vier prijzen binnengesleept op het Prinses Christina Concours in het Bimhuis. Afgelopen zomer heeft ook Italië kennis mogen maken met deze fantastische bigband, toen de New Harlem Deluxe een week lang door Italië heeft getourd.

Hoe is dit succes te verklaren? New Harlem Deluxe is een bigband met een eigen karakter, gevormd door een enorme dosis enthousiasme en een origineel repertoire. Van de echte New Orleans straatmuziek tot de bekende hits van Stevie Wonder, New Harlem Deluxe speelt het allemaal. Zelfs eigen werk, geschreven door bandleden, passeert de revue. Dit diverse repertoire en de performance, onderscheidt de New Harlem Deluxe van andere (jeugd) bigbands. Spetterende solo's en strakke arrangementen die alles uit deze jonge muzikanten halen geven NHD de échte bigband-sound. Weinig (jeugd)bigbands kunnen zo uitpakken als New Harlem Deluxe, wat altijd resulteert in een dolenthousiast publiek.

TENORIST/E en TROMBONIST/E GEZOCHT

De New Harlem Deluxe is op zoek naar 1ste Tenor en trombonisten!!
Ben je nog geen 25 jaar oud, speel jij tenorsax of  trombone en wil jij graag spelen in deze super jeugd Big Band? Neem meteen contact op op via onderstaande link.

Aanmelden via deze link.

colofon vereniging contact docentenpagina cash-back facebook