Else Schaaij

Else Schaaij

Else Schaaij begon haar fluitstudie aan het conservatorium in Alkmaar bij Eugenie van der Grinten. Zij voltooide haar studie aan het Utrechts conservatorium, waar zij studeerde bij Abbie de Quant. Als fluitiste heeft zij zich vooral toegelegd op het spelen van kamermuziek. Ze treedt regelmatig op in verschillende bezettingen. Zo speelt ze regelmatig samen met de pianiste Lennie Kerkhoff en daarnaast remplaceert Else in diverse ensembles en orkesten.


Vanaf 1988 was Else als docent verbonden aan de Muziekschool Den Haag, wat later overging in het Koorenhuis. Vanaf september 2013 geeft ze les aan de Muziekacademie Den Haag en sinds september 2014 is zij verbonden aan de Vrije muziekschool Spaarne te Haarlem/Schalkwijk. Tijdens haar opleiding toonde ze veel interesse voor pedagogische vakken en daarin heeft ze zich verder gespecialiseerd door in 2015 de post HBO-opleiding Music4Me aan het Conservatorium in Amsterdam af te ronden. Na deze opleiding heeft ze van 2015 tot 2017 voor de Muziekschool Amsterdam muzieklessen op basisscholen gegevens. Deze ervaringen gebruikt ze ook in de fluitlessen voor jonge kinderen, waardoor er op een spelende wijze kennis wordt gemaakt met de muziekbeleving. Else geeft al vele jaren met enorm veel plezier les aan alle leeftijden en op verschillende niveaus.

 

Lesgeven

"Ik heb jarenlange ervaring in het lesgeven aan zowel kinderen als volwassenen. Elke leerling is uniek en krijgt een op maat gemaakt plan van aanpak. Het plezier in muziek maken staat voorop.
Twee keer per jaar organiseer ik een voorspeel middag of avond waarin leerlingen zich kunnen laten horen, samenspelen en luisteren. Graag werk ik ook samen met collega docenten uit de regio. Tevens geef ik ensemble lessen of coach ik bestaande ensembles. De lengte van de les gaat in overleg, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Neem contact op voor een gratis proefles, zodat we kennis kunnen maken."

Aantal lesweken: 38

Lesdag: donderdag

Telefoon: 06-42096302

E-mail: Else Schaaij

direct inschrijven?

een proefles aanvragen?

Wil je eerst liever kennismaken met de docent? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om eerst een proefles te volgen. Klik hier voor het aanvraagformulier.

contactformulier

colofon vereniging contact docentenpagina cash-back facebook