Vocal Groups in Haarlem

Vocal groups in Haarlem:
Een Vocal Group is een klein zangkoor. Het voordeel daarvan is dat er meer vrijheid is, en je zingt niet altijd in dezelfde stemgroep. Zo kan het zijn dat je in het ene liedje de hoge stem zingt en in een ander liedje de middenstem of de lage stem. Het is ook wat uitdagender dan een groot koor omdat je maar met drie of vier mensen dezelfde stem zingt. Dit betekent dat je je partij goed moet kennen en dat je beter te horen bent in het geheel. Ook is er meer ruimte voor het zingen van solo’s!

Doe mee met de Wereldmuziek Vocal Group!:
We gaan terug naar de basis van de muziek, de muziek die mensen maakten toen er nog geen geluidsversterking was en alleen gebruik maakten van hun interne instrument: de stem. Muziek in zijn pure vorm. We gaan Indianen liederen zingen, afrikaanse liederen, Braziliaanse liederen, Ierse liederen. De vroegere stammen zongen deze liederen om bijvoorbeeld als onderdeel van een ritueel, als een werklied, een lied om iets te vieren. Het leuke van liederen van allerlei culturen bij elkaar is toch altijd dat elk land een andere sfeer heeft. Steeds weer andere melodieen,harmonien en ritmes maken het repertoire van deze cursus heel afwisselend. Er is geen zangervaring nodig voor de Wereldmuziekgroep, en je hoeft geen noten te kunnen lezen!

Startdata:
De eerstvolgende cursus Wereldmuziek begint op donderdag 21 september 2017, we repeteren op 12 opeenvolgende donderdagen met uitzondering van de schoolvakanties.

Proefles: 
Je mag de eerste les als proefles gebruiken om te kijken of het iets voor je is, en daarna beslissen of je doorgaat. Later instromen mag, dit kan nog bij de tweede of derde les. De derde les is echter de laatste mogelijkheid. Als je na de proefles besluit door te gaan, geldt de proefles als je eerste les.
Je kunt je inschrijven voor de proefles via het inschrijfformulier proefles.


Tarief: € 150 (€ 12,50 per keer)
Aantal lessen: 12 repetities.
Lesdag en tijd: donderdag 20:00 tot 21:00
Locatie: Kleine Houtweg 18, 2012 CH Haarlem
Groepsgrootte: 8 – 20 deelnemers
Leeftijd: volwassenen vanaf 18 jaar
Dirigent: Jolanda Traarbach
Locatie: Het hoofdgebouw van Hart, Kleine Houtweg 18, 2012 CH Haarlem
Meer info: de Wereldmuziek Vocal Group
Inschrijven: Klik hier om je in te schrijven

colofon vereniging contact docentenpagina facebook