4 bands o.l.v. Lorenzo Mignacca

Jongeren Big Band New Harlem Deluxe

Er zijn nog steeds scholieren die graag in een big band spelen. Dirigent/arrangeur Lorenzo Mignacca is daar intens van overtuigd en daarom richtte hij in 2009 New Harlem Deluxe op, een big band voor Haarlemse jongeren van 10 tot 18 jaar. Binnen het aanbod van kunstzinnige vorming was de stad zomaar een goede Big Band rijker. Het orkest speelt een mix van jazz, funk en pop, en inmiddels is de bekendheid al zo groot dat leraren van de muziekschool hun talenten graag naar New Harlem Deluxe doorschuiven. De band die jaarlijks ververst wordt met nieuwe jonge leden en wekelijks repeteert treedt ongeveer 15 keer per jaar op; er waren optredens bij een echte big band battle en ook mocht men in 2012 spelen op een groot festival in Italiƫ. Eind vorig jaar behaalden de Haarlemse scholieren zelfs de tweede plaats bij het Prinses Christina Jazz Concours in het Bimhuis in Amsterdam.

Kortom: hier is dan de inmiddels zeer vermaarde jongeren big band onder leiding van Lorenzo Mignacca. Met een herkenbaar en uniek repertoire: veel popmuziek, afgewisseld met funk en jazz. En dat alles superstrak uitgevoerd. Voor jonge, maar gevorderde spelers. De bezetting van New Harlem Deluxe bestaat uit drums, bas, gitaar, toetsen, saxofoon, trompet en zang. Ook trombonisten zijn van harte welkom!

Dirigent: Lorenzo Mignacca

Aantal lessen: 38
Frequentie: wekelijks
Repetitie op: maandag
Tijd: 17:00 - 18:30
Leeftijd: tussen 11 en 18 jaar

New Harlem Juniors

De New Harlem Juniors is een jeugd band waar kinderen een fantasctich samenspel vormen. Deze band in tegestelling van de New Harlem Brothers speelt nog zonder ritmesectie maar een door Lorenzo gemaakte play along (mp3). Deze kinderen (tussen de 6 en de 11 jaar) zijn zeer gemotiveerd en genieten samen van pop, jazz en klassieke melodien.
De pop liedjes die gespeeld worden, worden door de kinderen gekozen en door Lorenzo op maat gearrangeerd.

meer info: New Harlem Juniors

New Harlem Brothers

De New Harlem Brothers is een jeugd Big Band waar kinderen een fantastisch samenspel vormen. Deze kinderen (tussen de 7 en de 15 jaar) zijn zeer gemotiveerd en genieten samen van pop, jazz en klassieke melodiƫn.

Meer info: New Harlem Brothers (10 tot 15/16)

Groovy Crew

colofon vereniging contact docentenpagina facebook